Gå videre til hovedindholdet

Pressemeddelelse, udstilling hos Dante, restaurant i Solrød




http://www.viborher.dk/solrodportalen/kunstudstilling-og-julestue/



SASCHA udstiller billeder hos restaurant DANTE Solrød og afholder Julestue i carporten.
Det vil være muligt at se nogle af Sascha Buus Nielsens billeder på restauranten Dante i Solrød fra primo november til starten af januar i det nye år 2017.
Sascha har været bosiddende i Solrød siden ‘95 og har i den periode arbejdet på 2 af de lokale skoler.
Men udover jobbet, har der også været tid til at kreere lidt.
Sascha har altid været kreativ, både med maleriet, men også skulpturelt, musikalsk og håndværksmæssigt. Derfor er det ikke ualmindeligt at se hende med håndarbejde i hånden i toget, på cafeer eller hvor en ledig stund kunne indtræffe sig.
Sascha gik i starten af 90’erne på Billedskolen i København. En skøn kunstneristisk periode med fordybelse i højsæde.
På udstillingen hos Dante, vil man kunne se oliemalerier, som er skabt over studier af stilleben, med lys og skygge i varme og kolde farver.
Der hænger også små kreationer udført med blandt andet blyant og akvarel.
Senere på måneden, lørdag og søndag d. 26.-27. november, mellem 12-16, vil man kunne besøge Saschas private carport til Julestue på Idrætsvænget 8. Her kan se mange af de ting og sager som er skabt i kreativitetens navn.

Julestuen har:
Upcycling, pileflet, vaser, nisser, kræmmerhus, malerier, hæklede dyr, drivtømmer-møbler-fisk-tømmermænd, hårbøjler, smykker, julemænd, julekort, naturskuffer, dekorationer, tasker og punge, julemusik, kurve, puder, bamser & dukker, sækkepude-zebra, tæpper, keramik, beklædning, trælegetøj, juletræstæppe, julepynt, hæklede blomster, te/kaffe/kage…

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

FUGLEHUS Håndværk og Design